social media

Si të menaxhoni profilin tuaj me aplikacionin Iconosquare.

Posted on

ICONOSQUARE -PLATFORMA WEB PËR INSTAGRAM Duke krijuar një account personal për profilin tuaj Instagram ose profilet tuaja social media në këtë aplikacion do të përfitoni 14 ditë falas për përdorimin e tij, duke  ju dhënë kështu mundësia të testoni profilet tuaja; njëkohësisht të vëzhgoni dhe të ndërveproni me një sasi mbresëlënëse të të dhënave, nëse bëjmë krahasimin me […]

asistente virtuale

Come utilizzare l’assistente virtuale per il tuo pitch

Posted on

  IL GIUSTO PITCH DI UN ASSISTENTE VIRTUALE Hai mai sentito parlare di Assistenza Virtuale? Ti fornirò in poche righe le ragioni migliori per cui sceglierai il supporto di un assistente virtuale della quale capirai presto non poter più fare a meno. L’AV (abbreviazione di assistente virtuale) lavora da remoto, da qui il termine virtuale. […]

social media

Profesione që kanë zero shpenzime e kosto fillestare të ulët.

Posted on

  Nga tutor online në  social media influencer, duke kaluar nëpërmjet asistentes virtuale, janë profesione që kanë zero shpenzime e kosto fillestare të ulët. Mundësitë e punësimit në internet, falë zhvillimit të teknologjisë digjitale, janë gjthmonë e më të shumta. Për këdo që të donte të fillonte të ushtronte një profesion të tillë, midis aspekteve positive […]