smart working

Smart working, sistemi i ri fleksibël i punës.

Posted on

Sipas statistikave të gazetës së përditshtme Italiane “Il sole 24 ore”: 95% të punonjësve në Amerikën jugore e veriore, Europë, Azi, janë të gatshëm të punojnë kudo në botë; 92% e tyre janë gati të shkojnë aty ku ka nevojë për profesionin dhe eksperiencën e tyre; 79% besojnë se mund të ushtrojnë profesionin e tyre […]

social media

Profesione që kanë zero shpenzime e kosto fillestare të ulët.

Posted on

  Nga tutor online në  social media influencer, duke kaluar nëpërmjet asistentes virtuale, janë profesione që kanë zero shpenzime e kosto fillestare të ulët. Mundësitë e punësimit në internet, falë zhvillimit të teknologjisë digjitale, janë gjthmonë e më të shumta. Për këdo që të donte të fillonte të ushtronte një profesion të tillë, midis aspekteve positive […]