smart working

Smart working, sistemi i ri fleksibël i punës.

Posted on

Sipas statistikave të gazetës së përditshtme Italiane “Il sole 24 ore”: 95% të punonjësve në Amerikën jugore e veriore, Europë, Azi, janë të gatshëm të punojnë kudo në botë; 92% e tyre janë gati të shkojnë aty ku ka nevojë për profesionin dhe eksperiencën e tyre; 79% besojnë se mund të ushtrojnë profesionin e tyre […]