social media

Si të menaxhoni profilin tuaj me aplikacionin Iconosquare.

Posted on

ICONOSQUARE -PLATFORMA WEB PËR INSTAGRAM Duke krijuar një account personal për profilin tuaj Instagram ose profilet tuaja social media në këtë aplikacion do të përfitoni 14 ditë falas për përdorimin e tij, duke  ju dhënë kështu mundësia të testoni profilet tuaja; njëkohësisht të vëzhgoni dhe të ndërveproni me një sasi mbresëlënëse të të dhënave, nëse bëjmë krahasimin me […]

asistente virtuale

Come utilizzare l’assistente virtuale per il tuo pitch

Posted on

  IL GIUSTO PITCH DI UN ASSISTENTE VIRTUALE Hai mai sentito parlare di Assistenza Virtuale? Ti fornirò in poche righe le ragioni migliori per cui sceglierai il supporto di un assistente virtuale della quale capirai presto non poter più fare a meno. L’AV (abbreviazione di assistente virtuale) lavora da remoto, da qui il termine virtuale. […]

karrierë

Si të shesësh më shumë me inteligjencën emocionale 4 kategori personalitetesh të konsumatorëve të mundshëm

Posted on

  Si të administroni me sukses një shitje (online ose offline) e të krijoni një raport mirëkuptimi me klientët Sipas Collen Stanley emri i së cilës rezulton në klasifikimet:”Top 50 Sales & Marketing Influencers”, “Top 30 Global Gurus” e “Top 10 Women in Sales Experts To Follow”, shumë persona nuk arrijnë të marrin rezultate në […]

smart working

Smart working, sistemi i ri fleksibël i punës.

Posted on

Sipas statistikave të gazetës së përditshtme Italiane “Il sole 24 ore”: 95% të punonjësve në Amerikën jugore e veriore, Europë, Azi, janë të gatshëm të punojnë kudo në botë; 92% e tyre janë gati të shkojnë aty ku ka nevojë për profesionin dhe eksperiencën e tyre; 79% besojnë se mund të ushtrojnë profesionin e tyre […]

social media

Profesione që kanë zero shpenzime e kosto fillestare të ulët.

Posted on

  Nga tutor online në  social media influencer, duke kaluar nëpërmjet asistentes virtuale, janë profesione që kanë zero shpenzime e kosto fillestare të ulët. Mundësitë e punësimit në internet, falë zhvillimit të teknologjisë digjitale, janë gjthmonë e më të shumta. Për këdo që të donte të fillonte të ushtronte një profesion të tillë, midis aspekteve positive […]